De Paralympische Spelen van Parijs zijn een unieke kans om één van de meest uitzonderlijke evenementen ter wereld van dichtbij te beleven. Daarom opent Paralympic Team Belgium in het hart van Parijs voor de allereerste keer een eigen uitvalsbasis voor zijn supporters, het “Lotto Paralympic Belgium House”.

Het Lotto Paralympic Belgium House wordt dé ontmoetingsplek voor de paralympische beweging, supporters, partners en media. Van 28 augustus tot en met 7 september zal het House iedereen verwelkomen die de paralympische sfeer wil opsnuiven in Parijs.

Het Pavillon Elysée Té zal het decor vormen voor het Lotto Paralympic Belgium House. Het is een historisch gebouw gelegen aan de Champs-Élysées in Parijs. Architect Albert Ballu ontwierp het in art-nouveaustijl naar aanleiding van de wereldtentoonstelling van 1900. Het paviljoen staat bekend om zijn prachtige decoraties, met name de gevel met geglazuurde tegels en smeedijzeren details.

In het Lotto Paralympic Belgium House zal iedereen kunnen genieten van:

  • Live uitzendingen met de prestaties van onze atleten op een groot scherm
  • Belgische catering, zoals een traditioneel frietje en een verfrissend biertje
  • Meet & greets en medaillevieringen met de atleten van Paralympic Team Belgium
  • Entertainment door o.a. getalenteerde artiesten die de feeststemming verder zullen verhogen
  • Activiteiten voor jong en oud

Koop nu je tickets!

Tickets kunnen gekocht worden om deel uit te maken van dit uitzonderlijke concept, en dat vanaf €9 voor een toegangsticket met drankje. Het dagprogramma loopt van 10u tot 18u, het avondprogramma van 18u tot middernacht.

Ontdek er meer over op www.lottoparalympicbelgiumhouse.be