Het is officieel, de ticketing van de Paralympische Spelen Parijs 2024 is geopend!

Wil jij de Paralympische Spelen van dichtbij meemaken en afzakken naar de Franse hoofdstad om Paralympic Team Belgium aan te moedigen? We rekenen op de vele supporters om te supporteren voor de atleten zodat ze alles kunnen geven wanneer ze in actie komen!

Het is nu mogelijk om tickets te kopen voor alle sessies op het programma van de Spelen via hetzelfde platform als dat van de Olympische Spelen. Er is echter geen loting of trekking voor de Paralympische Spelen: de 2,8 miljoen tickets worden in real time verkocht op basis van het “first come, first served”-principe. Dit geldt ook voor de ceremonies en finales. Twijfel dus niet te lang!

Wat de prijzen betreft: meer dan 500.000 tickets worden aangeboden voor €15, terwijl de helft van alle tickets verkocht wordt voor €25 of minder. Voor de populairste sessies kosten tickets tot €100 (met uitzondering van de ceremonies).

Het "Family Offer" zou ouders tevreden moeten stellen die hun kinderen de Spelen willen laten meemaken, met de “Discovery Pass” kunnen sportliefhebbers van hun verblijf in Parijs genieten om verschillende disciplines te beleven.

De organisatoren willen "zoveel mogelijk mensen, en met name gezinnen, de kans geven dit evenement te ontdekken om het enthousiasme en de bezieling van de bevolking voor paralympische atleten en parasporten te vergroten en tegelijkertijd deze sportieve competitie van topkwaliteit, die steeds meer belangstelling krijgt, te promoten”.

We rekenen op jullie in de Franse hoofdstad om de atleten van Paralympic Team Belgium aan te moedigen!

HOSPITALITY

Heb je vragen? Ben je geïnteresseerd in het hospitalityprogramma van de Paralympische Spelen of wil je met je bedrijf naar de Paralympische Spelen? Aarzel niet om een e-mail te sturen naar office@paralympic.be.