Nieuws

Via het Athlete Career Programme (ACP) werkt het Belgian Paralympic Committee samen met LHH (Lee Hecht Harrison, een dochteronderneming van Adecco) om Paralympische atleten en coaches de kans te bieden zich verder te ontwikkelen in verschillende domeinen. Lees meer

Nieuws

Terwijl ons land langzaam heropstart et de donkere dagen lichter lijken te worden, brengen alle Belgen hulde aan de zorgmedewerkers, aan wie ze zoveel te danken hebben. Paralympic Team Belgium wil zich hierbij aansluiten door zijn (para)medische helden in de bloemetjes te zetten. Lees meer

De Paralympische Spelen

 

Sporter in de kijker

Discipline: 
Wielrennen (weg)
Birthday: 
26/10/1989

Paralympic News

De nieuwsbrief houdt je op de hoogte van het reilen en zeilen van de Paralympische beweging, de prestaties van onze atleten en de aanloop naar de volgende Paralympische Spelen !

Tokyo 2020

De 16de Paralympische Zomerspelen zullen van 24 augustus tot 5 september 2021 plaatsvinden in Tokio.  De Paralympische Spelen van Tokyo 2020 werden uitgesteld naar 2021 naar aanleiding van de wereldwijde uitbraak van COVID-19.

Ontdek jouw G-sport

Om jouw g-sport te vinden, sturen we jou graag door naar de websites van de twee G-sportfederaties die lid zijn van het Belgian Paralympic Committee.

Paralympic Team Belgium

Paralympic Team Belgium is een inspiratiebron voor ons allen, een droom voor duizenden jonge G-sporters, een doelstelling voor honderden beloftevolle atleten.