PyeongChang 2018 - Woord van Olek Kazimirowski, Chef de Mission

Gepost op 01 Mar. 2018

Binnen enkele dagen gaan in Zuid-Korea de 12e Paralympische Winterspelen van start. “Passion. Connected”, zo luidt de slogan van deze editie. Een slogan die perfect past bij de Belgische delegatie.

Passie is wat onze twee atleten en onze twee gidsen gemeen hebben. Het is die passie die hen op dit punt van hun carrière heeft gebracht. Het is dankzij die gedrevenheid dat ze zich konden plaatsen voor een van de grootste sportevents ter wereld.

Samen vertegenwoordigen zij de jeugd, de vastberadenheid en de ervaring van het Paralympic Team Belgium. En die kwaliteiten zullen perfect op elkaar moeten aansluiten als zij hun doelstellingen en dromen willen waarmaken.

Het team beperkt zich uiteraard niet tot deze twee atleten. Een professionele staf, gefocust op deze belangrijke afspraak, zal hun voorbereiding tot in de kleinste details regelen.
We rekenen eveneens op onze talrijke supporters in Korea en in België om de leden van het Paralympic Team Belgium te steunen en hen te helpen zichzelf te overtreffen.

Laten we samen hopen dat België de stad PyeongChang wat zal kunnen opwarmen door knappe prestaties neer te zetten en door de waarden van onze Paralympische beweging hoog in het vaandel te dragen!