PSA 2022: de laureaten worden op 2 februari bekendgemaakt

Gepost op 27 Jan. 2023

Met 29 medailles op de Europese en wereldkampioenschappen in de Paralympische sporten, hebben de atleten van Paralympic Team Belgium zich op een bijzondere manier onderscheiden in 2022.

Terwijl alle ogen reeds gericht zijn op de snel naderende Paralympische Spelen van Parijs in 2024, vinden wij het belangrijk om deze uitstekende resultaten te huldigen.

Wij hebben daarom het genoegen aan te kondigen dat de Paralympic Sport Awards 2022 zullen plaatsvinden op donderdag 2 februari in Bluepoint Brussels. Op deze ceremonie worden de trofeeën Performance of the Year (man en vrouw), ENGIE Talent of the Year en AG Coach of the Year uitgereikt.

Wie zal Peter Genyn en Laurens Devos opvolgen bij de mannen, en Michèle George bij de vrouwen? Welk jong talent zal dit jaar in de schijnwerpers staan? Wie zal de coach zijn van wie het geleverde werk tijdens dit evenement zal worden geprezen?

Niettegenstaande de moeilijke keuze, na een jaar vol uitstekende sportieve prestaties, heeft de jury een beslissing genomen en zullen de winnaars worden bekendgemaakt tijdens deze avond, waarop een 30-tal atleten aanwezig zullen zijn. 

Volg de sociale media van Paralympic Team Belgium en ontdek volgende donderdag wie de laureaten van deze awards zijn :