Noteer alvast in je agenda: Paralympic Team Belgium Day op 16 september !

Gepost op 02 Jul. 2018

De Paralympic Team Belgium Day staat volledig in het teken van het nieuwe ‘product’ van de Paralympische beweging: “Paralympic Team Belgium”. Dankzij verschillende activiteiten zal onze beweging op zondag 16 september (10-18 uur) ten volle stralen in het Brusselse Jubelpark!

De onthulling van Paralympic Team Belgium, met bijpassend logo, zal plaatsvinden tijdens de autoloze zondag en het traditionele Sportfeest van Brussel. In het Jubelpark zal voor de gelegenheid een Paralympic Village gebouwd worden waar jong en oud zich kunnen uitleven in verschillende paralympische activiteiten.

Het paralympisch dorp zal opgezet worden aan de arcades van het Jubelpark. Hier kan je Paralympische atleten steunen met jouw supporterboodschappen en kan je proeven van verschillende paralympische sporten dankzij “Paralympic Experiences” in atletiek, goalbal, rolstoelbasketbal, tennis, … De ideale kans om deze allemaal eens uit te testen! En met wat geluk win jij wel een reis voor 2 personen naar Tokio !

Met de Spelen van Tokio 2020 in het vooruitzicht kan een Japanse toets immers niet ontbreken ! Vouw, vlecht, knip en plak zoals de geisha en samoerai al duizend jaar in Japan doen !"

Tijdens het hoogtepunt van de dag zal je met een officieel moment als allereerste de nieuwe campagne kunnen aanschouwen van het Paralympic Team Belgium.

Wij verwachten jullie in grote getale op 16 september van 10-18 uur in het Jubelpark. Laten we allen samen tonen hoe sterk wij achter Paralympic Team Belgium staan!

Paralympic Team Belgium

Paralympic Team Belgium is één geheel van atleten, trainers, verzorgers, supporters… Het is een inspiratiebron voor ons allen, een droom voor duizenden G-sporters, een doelstelling voor beloftevolle atleten en de realiteit voor onze Paralympische topsporters, die elke dag streven naar de ultieme sportprestatie. Paralympic Team Belgium ontstaat uit de samenwerking tussen het Belgian Paralympic Committee en zijn leden, de G-sportfederaties Parantee-Psylos en Ligue Handisport Francophone.