LHF werft aan

Gepost op 26 Jul. 2017

 De Ligue Handisport Francophone is momenteel op zoek naar een Technisch Assistent Sport (voltijdse medewerker).

LHF is de Franstalige Belgische sportfederatie voor personen met een handicap, het Franstalige lid van het Belgian Paralympic Committee.  Hun doelstelling bestaat erin mensen met een handicap in staat te stellen om aan sport te doen en dit op alle niveaus en of het nu om fysieke, mentale of zintuiglijke handicap gaat. Om dit doel te bereiken, verenigt LHF ongeveer 100 clubs in Wallonië en Brussel met een aanbod in meer dan 30 verschillende sporten: blindenvoetbal, rolstoelstennis, atletiek, zwemmen, triatlon, basketbal enz.

Naast het bevorderen van sport voor iedereen, is LHF ook bezig met de ontwikkeling van een elite pool. Deze omvat een vijftigtal topsportatleten die deelnemen aan internationale competities, Wereldkampioenschappen en de Paralympische Spelen. Op deze manier is LHF een cruciale partner van het Belgian Paralympic Committee. Door middel van zijn optreden draagt LHF bij aan een universele boodschap van verdraagzaamheid en integratie. 

Het team van LHF bestaat uit 8 personen. De laatste 10 jaar kende de organisatie een sterke groei en waakt de organisatie erover dat de werking voortdurend geprofessionaliseerd wordt. In deze context en om zijn team de versterken, werft LHF aan een Technisch Assistent Sport (voltijdse medewerker). 

Lees meer.