“The best way to predict the future is to create it!”

Gepost op 24 Sep. 2019

Op 14 november 2019 zal de 4 de editie van de Athlete Career Day georganiseerd worden. Dit is een initiatief van het Athlete Career Programme, een samenwerking tussen het Belgian Paralympic Committee (BPC), The Adecco Group en het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC), gesteund door Sport Vlaanderen, Adeps en het Fonds Baillet Latour.

Deze editie wordt er gefocust op een workshop rond talent en competenties voor jonge topsporters en speeddates tussen bedrijven en topsporters/coaches op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Deze dag wordt georganiseerd voor huidige en voormalige Olympische en Paralympische topsporters/coaches die meer inzicht in zichzelf willen krijgen, concreet op zoek zijn naar een stage of (deeltijdse) job of gewoon hun netwerk willen versterken.

Verschillende (sport)persoonlijkheden komen graag hun ervaringen delen omtrent duale carrière. Zo zal onder meer Carole Bam, Olympische coach van de Belgian Cheetahs aanwezig zijn, net als Louise Cavenaile en Charlotte De Vos, die in het verleden met de Red Panthers naar de O.S. gingen, Peter Croes, Olympiër in triatlon en Jean-Michel Saive, die deel nam aan maar liefst 7 edities van de O.S.

Olympiërs zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze dag;

Interesse? Schrijf dan snel in via ACP@adecco.be tegen uiterlijk 20 oktober 2019. De deelname is gratis, maar de inschrijvingen zijn beperkt.

Details :

  • 9u30: onthaal met koffie/thee
  • 10u00-10u45: 5 testimonials over duale carrière:
  • 11:00-12:45: Workshops 
   • 'Career Decisions & Talent’ (doelstelling: je talenten en competenties in kaart brengen) door Lee Hecht Harrison OF

 • Speeddates tussen topsporters & HR-directors/managers

  • 12u45: broodjeslunch & netwerkdrink