Ticketverkoop Paralympische Spelen Parijs gaat van start op 9 oktober

Gepost op 26 mei. 2023

Het is officieel! De organisatoren van de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs 2024 hebben aangekondigd dat de ticketing voor de komende Paralympische Spelen zal opengaan op 9 oktober 2023. Maar liefst 2,8 miljoen tickets zullen beschikbaar zijn.

De Paralympische Spelen van Parijs 2024 gaan door van 28 augustus t.e.m. 8 september 2024. Vanaf 9 oktober kan je voor alle sessies tickets kopen op hetzelfde platform als dat van de Olympische Spelen.

Voor de Paralympische Spelen zal er echter geen loting plaatsvinden. De verkoop zal wereldwijd en in real time toegankelijk zijn met 2,8 miljoen beschikbare tickets op het ticketplatform. 

De prijzen: meer dan 500.000 tickets zullen voor €15 worden aangeboden, de helft van de tickets zal verkocht worden voor €25 of minder. Voor de populairste sessies zullen de tickets tot 100 euro kosten.

De organisatoren willen "zoveel mogelijk mensen, en met name gezinnen, de kans geven dit evenement te ontdekken om het enthousiasme en de bezieling van de bevolking voor paralympische atleten en parasporten te vergroten en tegelijkertijd deze sportieve competitie van topkwaliteit, die steeds meer belangstelling krijgt, te promoten”.

We hopen velen van jullie te zien in de Franse hoofdstad om de atleten van Paralympic Team Belgium aan te moedigen!

Heb je vragen? Ben je geïnteresseerd in het hospitalityprogramma van de Paralympische Spelen of wil je met je bedrijf naar de Paralympische Spelen? Aarzel niet om een e-mail te sturen naar office@paralympic.be.