Tafeltennisser Laurens Devos speelt de finale

Gepost op 11 Sep. 2016

Laurens Devos heeft zicht geplaatst voor de finale in het tafeltennis (klasse 9).

De amper 16-jarige tafeltennisser Devos plaatste zich in de ochtendsessie makkelijk voor de finale tafeltennis. In zijn klasse 9 won hij in drie sets van de Spanjaard Perez. Het werd 5-11, 8-11 en 11-4. Laurens verloor op het toernooi nog steeds geen enkele set en maakt in de avondsessie zijn opwachting in de finale. De tweede medaille voor België is sowieso binnen!

"Ik ben super tevreden", zei hij na afloop. "Ik speelde erg goed en miste niet veel domme ballen. Er zaten weinig foutjes in." Hij leeft ontspannen toe naar de match in de avondsessie. "Ik ga zonder stress spelen, want de medaille is al binnen. Nu ga ik wel voor goud natuurlijk."

Laurens was onder de indruk van de supporters: "Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Het was puur genieten."