Paralympic Day 2022 : samen naar Parijs 2024!

Gepost op 09 Sep. 2022

Op zaterdag 1 oktober zet de Paralympische beweging de G-sport in de schijnwerpers op het De Brouckèreplein te Brussel. Een uitstekende gelegenheid om de Paralympische wereld te ontdekken, op (nu al!) minder dan 2 jaar voor de Spelen van Paris 2024.

Een tiental sporten en activiteiten zullen doorheen de namiddag georganiseerd worden op het De Brouckèreplein in het centrum van Brussel. In een gezellige sfeer zullen groot en klein zich kunnen wagen aan sporten zoals rolstoeltennis, goalbal, handbike,… Het evenement biedt tevens de kans om onze beweging beter te leren kennen en eerste informatie mee te geven over de naderende Paralympische Spelen, die in 2024 van 28 augustus tot 8 september door onze Franse buren in Parijs zullen worden georganiseerd. Laten we dus allen samen de #RoadtoParis2024 feestelijk lanceren!

Was je onder de indruk van de prestaties van de atleten van Paralympic Team Belgium op de Spelen van Tokio vorig jaar ? Wil je sommige atleten wel eens tegen het lijf lopen? Ben je enthousiast om een aantal Paralympische disciplines te ontdekken (en uit te proberen)? Je bent van harte welkom om, samen met ons, een groot succes te maken van deze namiddag!

Waar : De Brouckèreplein, Brussel

Wanneer : zaterdag 1 oktober, van 12u00 tot 18u00

Inkom : gratis