Loop mee met de ‘Terre de Jeux’ estafetteloop en win een startnummer voor de Olympische ‘Marathon Pour Tous'

Gepost op 03 Mar. 2023

Aanstaande dinsdag 14 maart wordt aan de voet van het Atomium in Brussel de ‘Terre de Jeux 2024’ Round the World Relay gelopen, ter ere van de laatste 500 dagen voor de start van Parijs 2024. Wil jij deelnemen aan dit evenement? Nodig je collega’s, familie, vrienden en buren uit en loop mee met de estafette in aanwezigheid van Olympiërs en Paralympiërs. Als je inschrijft maak je bovendien kans op een startnummer voor de 10km tijdens de ‘Marathon Pour Tous’ van de Olympische Spelen van Parijs 2024. 

Op 14 maart zullen slechts 500 dagen ons nog scheiden van de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024. Om die reden nemen heel wat landen overal ter wereld deel aan een virtuele estafetteloop ‘Terre de Jeux’. Ook in ons land trachten we jong en oud te betrekken bij dit moment.

Twee gelukkigen (*) zullen aan de haal gaan met een startnummer voor de 10km tijdens de ‘Marathon Pour Tous’. Deze zal doorgaan op de dag van de Olympische marathon van Parijs 2024. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat het grote publiek de kans krijgt om op hetzelfde parcours te lopen dan de topatleten.

Zin om erbij te zijn? Dit is je kans: neem op 14 maart mee deel aan de estafette ‘Terre de Jeux 2024’ en misschien win jij wel een startnummer. Zet je loopschoenen al klaar, maar schrijf je eerst hier in.  

Ingeschreven? Hou je inbox in de gaten, je krijgt van ons een bevestiging van je inschrijving en alle nodige praktische info. 

Het parcours van 14 maart

  • Vertrek en aankomst aan de voet van het Atomium in Brussel
  • Er wordt gelopen in het park van Laken vanaf 9 tot 10u
  • Afstand: lussen van 1 km (**)
  • Iedere deelnemer krijgt een T-shirt van ‘Terre de Jeux 2024’ cadeau (zolang de voorraad strekt)

(*) Eén startnummer bij de mannen en één bij de vrouwen.

(**) Opgelet: Het parcours zelf is helaas niet volledig toegankelijk voor rolstoelen/wheelers/handbikes. We raden dus jammer genoeg af om je in te schrijven voor de wedstrijd, tenzij je effectief het parcours te voet of al lopend kan afleggen. Uiteraard blijft iedereen welkom om te komen supporteren!