Doe een actie voor Parantee-Psylos en steun jonge G-sporters zoals Fabian en Iban!

Gepost op 30 Nov. 2018

De Vlaamse G-sportfederatie Parantee-Psylos vzw, die meebouwt aan Paralympic Team Belgium, is opnieuw goed doel van Music for Life, een solidariteitsactie van Studio Brussel waarbij mensen geld inzamelen voor meer dan duizend goede doelen.

Music for Life eindigt elk jaar met De Warmste Week als apotheose. Van 18 tot 24 december kunnen mensen het ingezamelde geld doneren en bekendmaken in Puyenbroeck, waar Studio Brussel live radio maakt. Het maakt van de week voor Kerstmis elk jaar opnieuw een week boordevol mooie en hartverwarmende emoties. Iedereen zorgt dan voor iedereen.

 

Doe een actie voor Parantee-Psylos en steun jonge G-sporters zoals Fabian en Iban!

De opbrengsten van alle acties voor Parantee-Psylos gaan integraal naar het Jeugdsportfeest 2019 waar we jongeren met een beperking een sportieve hoogdag laten beleven vol beweging en plezier. In onderstaand filmpje zie je wat dat dit jaar betekende voor de familie van Fabian en Iban. Dit jaar bezorgden wij hen dankzij Music for Life samen met een vijftigtal andere kinderen een onvergetelijke dag. In 2019 willen we op 20 oktober in Brasschaat minstens even goed doen…

Help jij om Fabian en Iban (en vele andere kinderen) volgend jaar opnieuw een onvergetelijke dag te bezorgen? Doe dan een actie voor Parantee-Psylos tijdens de Warmste Week of loop één van de Warmathons ten voordele van Parantee-Psylos! 

 Laat gerust weten als je iets organiseert of meeloopt met de Warmathon. Gebruik daarvoor ‘#DeWarmsteWeek voor @ParanteePsylos’ op de sociale media.