De ticketverkoop voor de Paralympische Spelen van Parijs 2024 is geopend!

Gepost op 06 Oct. 2023

We zijn vertrokken! Sinds vanmorgen 10u is de ticketing van de Paralympische Spelen in Parijs 2024 open en zijn er tickets te koop voor alle sessies op het programma van de Spelen, inclusief de finales en ceremonies. Dit is een gouden kans voor Paralympic Team Belgium om jong en oud aan te moedigen hun visie op sport te verruimen en voor de Belgische para-atleten te supporteren op weg naar Parijs 2024.

Real-time ticketverkoop, zonder loting

Je hoeft geen geluk te hebben en niet geloot te worden om de Paralympische Spelen in Parijs bij te wonen, die van 28 augustus t.e.m. 8 september 2024 zullen doorgaan in de Franse. De ticketing voor de Paralympische Spelen is meteen toegankelijk voor iedereen, met tickets die worden verkocht volgens het principe "first come, first served".

Van de 3,4 miljoen beschikbare tickets zijn er 2,8 miljoen te koop voor het grote publiek. Die geven toegang tot de verschillende sporttakken op het programma van de Spelen, de finales en de ceremonies. De helft van de tickets heeft een aankoopprijs van €25 of minder, terwijl twee speciale aanbiedingen zowel gezinnen als sportfans tevreden moeten stellen.

Er is maar één adres dat je moet onthouden als je aanwezig wil zijn op deze historische Spelen: https://tickets.paris2024.org/

Verruim je blik op sport

De opening van de Paralympische ticketverkoop is een nieuwe stap in de richting van de Paralympische Spelen van 2024 in Parijs. Daarom grijpt het Belgian Paralympic Committee deze gelegenheid ook aan om zijn communicatiecampagne "Verruim je blik op sport" te lanceren.

De prestaties van onze topatleten worden niet vaak genoeg opgemerkt, ook al geeft een grote meerderheid van de Belgen toe dat ze meer aandacht en erkenning verdienen voor hun sportieve prestaties. Over enkele maanden nemen onze kampioenen deel aan een van de grootste sportevenementen ter wereld, met als doel om de Belgische kleuren te laten schitteren in Parijs, enkele weken na hun Olympische collega's. Via deze campagne moedigen we onze landgenoten aan om hun visie op sport te verruimen en van dit uitzonderlijke evenement gebruik te maken om de Paralympische disciplines te (her)ontdekken en de atleten van Paralympic Team Belgium naar de overwinning te schreeuwen.

Nog maar 324 dagen te gaan tot de Paralympische Spelen in Parijs!