Dag 3 - Rolstoeltennis

Gepost op 10 Sep. 2016

Mike Denayer is na de eerste ronde uitgeschakeld in het Paralympisch toernooi. De Zweed Wallin, 67e op de wereldranglijst, was te sterk voor onze landgenoot. Mike verloor met 2-0.

Na een moeizame start botste Mike al snel op een ruime achterstand. Hij kon de kloof niet meer dichten en verloor de eerste set met 6-2. De rolstoeltennisser kon zijn tegenstander ook in de tweede set niet bedreigen. Het spel kende hetzelfde verloop. De Zweed kwam opnieuw niet in de problemen.

De Belg is teleurgesteld, maar reageerde realistisch. Mike: “Ik begon de match met een 4-0 achterstand en dan was het eigenlijk al voorbij. Wallin kreeg vertrouwen en ik kon geen gebruik maken van de weinige kansen die hij me gaf. Vanaf nu moet ik mij dus volledig op het dubbeltoernooi focussen.”

Mike heeft nu een dagje rust en begint zondag samen met Joachim Gérard aan het dubbelspel.