20 km door Brussel 2018

27 mei 2018

U heeft nog nooit 20 km gelopen en u heeft zin in een uitdaging?

U bent al een ervaren loper, de 20 km behoren tot uw sportieve doelstellingen én u wil er een nieuwe, sociale dimensie aan geven?

Sluit u aan bij ons team, ongeacht uw niveau!

Steun de paralympische atleten op op weg naar de Spelen van Tokyo 2020: neem op 27 mei 2018 deel aan de 20 km door Brussel ten voordele van het Paralympic Team Belgium.

Schrijf u met ons in voor de 20 km en versterk het Paralympic Team Belgium:

  • Vóór de wedstrijd komen we allemaal samen op een plaats van afspraak;
  • U ontmoet de paralympische atleten die die dag aanwezig zullen zijn;
  • U poseert samen met ons voor de groepsfoto;
  • U krijgt een technisch T-shirt in de kleuren van het team om de 20 km af te leggen.

 

Deelnemen kan heel eenvoudig door het onderstaande inschrijvingsformulier vóór 4 maart 2018 in te vullen. Uw inschrijving wordt bevestigd van zodra u het document heeft ingevuld én u het bedrag van € 35 heeft gestort op de rekening IBAN BE20 0016 6624 2556 van het Belgian Paralympic Committee (mededeling NAAM + VOORNAAM + 20KM Brussel).

In uw deelname van € 35 zit uw inschrijving (€ 25) en de aanmaak van een technisch T-shirt (€ 10).

DOE EEN GIFT

Uw deelname aan de 20km biedt ook de gelegenheid om een gift te doen aan het Paralympic Team Belgium. Dit kan eenvoudig via een aparte overschrijving naar hetzelfde rekeningnummer.

Uw bijdrage is bijzonder kostbaar: met uw steun kunnen we een optimale omkadering bieden aan de Belgische G-sporters die elke dag het beste van zichzelf geven om hun droom waar te maken. Een droom die we in 5 letters kunnen samenvatten: Tokio. De Japanse stad organiseert in 2020 de Paralympische Spelen. Uw hulp biedt ons de kans om vanaf 2018 verschillende projecten met onze atleten op te zetten. Het Paralympic Team Belgium streeft er immers naar om zijn topsporters samen met de Olympiërs  op stage te sturen. Dankzij deze unieke samenwerking zouden onze atleten kunnen sporten in de beste omstandigheden en met de beste begeleiding en genieten van een grotere media-aandacht.

Voor elke gift vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.